De Zonweringman

Persoonlijk advies. Incl. opmeten en montage!

Uitvalscherm

Een uitvalscherm is zeer functioneel en beschermt u en uw interieur tegen UV-straling. Verkrijgbaar in vele kleuren, soorten doek, maten en varianten. Handbediend of elektrisch. Standaard van 1 meter tot 6 meter breed. Maar op aanvraag ook in grotere breedtes verkrijgbaar.

Waarom een uitvalscherm?

Een uitvalscherm is een ideale oplossing als er geen vrije doorloop onder het scherm nodig is, bijvoorbeeld bij een balkon of een hoger gelegen raam. Het zonwerende doek van een uitvalscherm geeft een perfecte bescherming tegen zonlicht en zonnewarmte, mede door de lage uitval.  Door gebruik te maken van windvaste armen is dit scherm tegen grote windinvloeden bestand. Door de tegendruk van de veren wordt voorkomen dat het scherm opwaait. U kunt voor het doek een keuze maken uit de doekcollecties van o.a. Dickson, Sattler en Swela. Door uitsluitend hoogwaardige materialen toe te passen kunt u gegarandeerd jarenlang genieten van uw uitvalscherm.

Een uitvalscherm van De Zonweringman

Zowel het contact met u, het opmeten en het monteren van uw nieuwe uitvalscherm doe ik zelf en indien nodig samen met een medewerker. Zo weet u voor 100% zeker dat er geen onduidelijkheden ontstaan en ook alle afspraken nauwkeurig worden nagekomen. Betalen doet u pas (met factuur) na montage en tevredenheid, niets vooruit. En ook voor de service en garantie komt u bij mij.

Opties

Elektronisch bedienbaar

Afmetingen

Minimale breedte: 1 meter
Maximale breedte: 6 meter

Een uitvalscherm bestellen?

Wilt u graag een uitvalscherm bestellen of een vrijblijvende prijsopgave aanvragen? Klik dan op onderstaande knop en vul het formulier in. U ontvangt binnen 24 uur uw vrijblijvende offerte.

Uitvalscherm bestellen

Uitvalscherm in de praktijk