De Zonweringman

Persoonlijk advies. Incl. opmeten en montage!

Serre zonwering

Met serre zonwering regelt u eenvoudig de temperatuur in uw serre of veranda. Heerlijk koel in de zomer en in de winter geen last van de laaghangende zon. Met een speciaal spansysteem wordt het doek strak over het dak geleid. Indien gewenst te voorzien van een zon- en windautomaat die aan de hand van gemeten hoeveelheid zonlicht en windsnelheid de zonwering automatisch uit of in stuurt.

Een Pergola zonwering is een veranda zonwering op staanders waarvan de voorlijst met het zonwering doek over geleiders soepel naar voren geschoven wordt. Deze geleiders van de pergola zonwering kunnen tot ongeveer 1 meter vanaf de zijkant naar binnen toe geplaatst worden. Het uitschuiven van de pergola zonwering gaat door middel van een in de geleiders ingebouwd gasveersysteem waardoor het zonwering doek onder permanente spanning staat. De pergola zonwering lever ik in een maximale breedte van 6 meter en met een maximale uitval van 5 meter.

Serre zonwering voor binnen

Ik lever ook serre zonwering voor binnen. Via speciale spankabels wordt de zonwering horizontaal aan de binnenzijde gemonteerd. Dit geeft een extra aankleding van uw serre en zorgt voor een goede regeling van het zonlicht. Door de speciale warmtewerende coating aan de achterzijde wordt de warmte iets geweerd, zij het in mindere mate dan bij de serre zonwering voor buiten.

Een Serre- of Pergola zonwering van De Zonweringman

Zowel het contact met u, het opmeten en het monteren van uw nieuwe serre zonwering of Pergola zonwering doe ik zelf of samen met een medewerker. Zo weet u voor 100% zeker dat er geen onduidelijkheden ontstaan en ook alle afspraken nauwkeurig worden nagekomen. Betalen doet u pas (met factuur) na montage en tevredenheid, niets vooruit. En ook voor de service en garantie komt u bij mij.

Serre zonwering bestellen?

Wilt u graag serre zonwering bestellen of een vrijblijvende prijsopgave aanvragen? Klik dan op onderstaande knop en vul het formulier in. U ontvangt binnen 24 uur uw vrijblijvende offerte.

Serre zonwering bestellen

Serrezonwering