De Zonweringman

Persoonlijk advies. Incl. opmeten en montage!

Bel mij: 0573 233 007

Screens

Screens zijn bijzonder functioneel, prettig voor het oog en bestand tegen ieder weertype. Screens kunnen op veel plaatsen gemonteerd worden en zijn verkrijgbaar in talloze varianten. Handbediend of elektrisch. Van 1 meter breed en als ritsscreen zelfs tot 5 meter breed.

Waarom screens?

Bij screens wordt de zonne-energie gefilterd, terwijl het zicht naar buiten behouden blijft. Zonnewarmte en licht wordt tot 90% gereflecteerd. Binnen blijft het koel.

Bij een Ritsscreen / ZIP-screen loopt het screendoek strak in de zijgeleiders. Een tot windkracht 9 stormvast, strak en rimpelloos screendoek is het resultaat bij een ritsscreen, dat ook als hor fungeert.

Door de ritsgeleiding ook ideaal om toe te passen als windscherm, bijvoorbeeld onder uw terrasoverkapping, uitbouw of balkon.

Screens van De Zonweringman

Zowel het contact met u, het opmeten en het monteren van uw nieuwe scherm doe ik zelf en indien nodig samen met een medewerker. Zo weet u voor 100% zeker dat er geen onduidelijkheden ontstaan en ook alle afspraken nauwkeurig worden nagekomen. Betalen doet u pas (met factuur) na montage en tevredenheid, niets vooruit. En ook voor de service en garantie komt u bij mij.

Screens bestellen?

Wilt u graag screens bestellen of een vrijblijvende prijsopgave aanvragen? Klik dan op onderstaande knop en vul het formulier in. U ontvangt binnen 24 uur uw vrijblijvende offerte.

Screens bestellen

Screens in de praktijk

Vrijblijvende prijsopgave aanvragen?

Wilt u graag weten wat het geheel voor u zal kosten?
Ik maak vrijblijvend een prijsopgave voor u, binnen 24 uur!

U kunt direct een vrijblijvende prijsopgave aanvragen via deze link:

Prijsopgave aanvragen

© 2022 - Dit is een Zeg maar Alex website.