De Zonweringman

Persoonlijk advies. Incl. opmeten en montage!

Bel mij: 0573 233 007

Rolluik

Met een rolluik als zonwering weert u invallend zonlicht bij ramen en etalagepuien. Daarnaast hebben rolluiken een verduisterende, inbraakwerende en isolerende functie. De lamellen van een rolluik zijn “gevuld” met PUR-schuim en zorgen op die manier voor een bijzonder hoge isolerende werking van het rolluik.

Waarom een rolluik?

Rolluiken zijn ideaal als volledige verduistering en isolatie zowel qua geluid als temperatuur gewenst is. Ook door de inbraakvertragende werking is een rolluik een uniek type buitenzonwering dat door zijn kenmerken het comfort en woongenot verhoogt. Zo voelt u zich volledig op uw gemak in uw eigen huis. In de zomer blijft de warmte buiten en in de winter is het heerlijk warm binnen. Zo bespaart u ook nog eens energie! Rolluiken kunnen uiteraard voorzien worden van een elektrische aansturing. Ook afstandsbediening met een timer, waardoor de rolluiken zich op ingestelde tijden automatisch sluiten en openen, behoort tegen geringe meerkosten tot de mogelijkheden. Laat u zich eens vrijblijvend adviseren over de vele mogelijkheden.

Een rolluik van De Zonweringman

Zowel het contact met u, het opmeten en het monteren van uw nieuwe scherm doe ik zelf en indien nodig samen met een medewerker. Zo weet u voor 100% zeker dat er geen onduidelijkheden ontstaan en ook alle afspraken nauwkeurig worden nagekomen. Betalen doet u pas (met factuur) na montage en tevredenheid, niets vooruit. En ook voor de service en garantie komt u bij mij.

Een rolluik bestellen?

Wilt u graag een rolluik bestellen of een vrijblijvende prijsopgave aanvragen? Klik dan op onderstaande knop en vul het formulier in. U ontvangt binnen 24 uur uw vrijblijvende offerte.

Rolluik bestellen

Rolluik in de praktijk

Vrijblijvende prijsopgave aanvragen?

Wilt u graag weten wat het geheel voor u zal kosten?
Ik maak vrijblijvend een prijsopgave voor u, binnen 24 uur!

U kunt direct een vrijblijvende prijsopgave aanvragen via deze link:

Prijsopgave aanvragen

© 2022 - Dit is een Zeg maar Alex website.