De Zonweringman

Persoonlijk advies. Incl. opmeten en montage!

Bel mij: 0573 233 007

Markies

De markies. Een van de fraaiste vormen van zonwering, met een optimale zonwering gekoppeld aan een nostalgische uitstraling. Door de nostalgische uitstraling en de fraaie uitvoering van de kap is de markies ook een verfraaiing voor uw gevel. Dit geldt niet alleen voor een klassiek pand, ook op een modernere bouwstijl kan de markies voor een verrassend effect zorgen.

Waarom een markies?

Een bijzonder fraaie zonwering met de beste bescherming tegen zijwaarts invallende zonnestralen. Van welke kant de zon ook komt een markies biedt altijd optimale bescherming. Er zijn drie modellen markiezen: het standaard model, het petmodel en het klapmodel. Meestel wordt het standaard model toegepast. Als vrij uitzicht of een goede doorloop gewenst is, dan is een petmodel de ideale oplossing. Het klapmodel is perfect als een extra lange uitval noodzakelijk is.

De korf en kappen van de markies wordt gemaakt van geanodiseerd aluminium of hout. De aluminium delen zijn standaard geanodiseerd en kunnen tegen meerprijs gemoffeld worden in elke Ralkleur naar keuze. Bij de houten markiezen wordt het houtwerk gespoten in Ral 9001. Tevens kunt u kiezen uit vele kleuren en dessins voor het doek. Helemaal ideaal is een elektrische bediening , die monteer ik al voor slechts € 155,– per markies.

Een markies van De Zonweringman

Zowel het contact met u, het opmeten en het monteren van uw nieuwe markies doe ik zelf. Zo weet u voor 100% zeker dat er geen onduidelijkheden ontstaan en ook alle afspraken nauwkeurig worden nagekomen. Betalen doet u pas (met factuur) na montage en tevredenheid, niets vooruit. En ook voor de service en garantie komt u bij mij.

Opties

Elektrische bediening

Een markies bestellen?

Wilt u graag een markies bestellen of een vrijblijvende prijsopgave aanvragen? Klik dan op onderstaande knop en vul het formulier in. U ontvangt binnen 24 uur uw vrijblijvende offerte.

Markies bestellen

Markies in de praktijk

Vrijblijvende prijsopgave aanvragen?

Wilt u graag weten wat het geheel voor u zal kosten?
Ik maak vrijblijvend een prijsopgave voor u, binnen 24 uur!

U kunt direct een vrijblijvende prijsopgave aanvragen via deze link:

Prijsopgave aanvragen

© 2022 - Dit is een Zeg maar Alex website.