De Zonweringman

Persoonlijk advies. Incl. opmeten en montage!

Bel mij: 0573 233 007

Knikarmscherm

Een knikarmscherm is zeer functioneel en beschermt u en uw interieur tegen UV-straling. Verkrijgbaar in vele kleuren, soorten doek, maten en varianten. Handbediend of elektrisch. Van 2,5 meter breed tot 12 meter breed.

Waarom een knikarmscherm?

Een knikarmscherm combineert een fraaie vormgeving met een optimale leefruimte. Door de vrijdragende constructie van de speciale knikarmen bij een knikarmscherm, zijn er geen hinderlijke steunen aanwezig. Dit zorgt voor een vrije doorloop en alle ruimte onder het knikarmscherm. De door u gewenste doorloophoogte wordt in overleg met u bij de montage van het knikarmscherm op de cm nauwkeurig afgesteld. Afhankelijk van wensen, budget en de montagemogelijkheden adviseer ik u de best mogelijke optie. Zo heeft u keuze uit een semi-cassette of volledig gesloten cassette. Een 2 buis- of 3 buissysteem. Handbediend of elektrisch. Alles op maat gemaakt en gratis opgemeten en gemonteerd, zonder verborgen extra’s voor uw nieuwe knikarmscherm.

Met een zeer ruime keuze uit de doekcollecties van o.a. Dickson, Sattler en Swela. Door uitsluitend hoogwaardige materialen toe te passen kunt u gegarandeerd jarenlang genieten van uw knikarmscherm.

Een knikarmscherm van De Zonweringman

Zowel het contact met u, het opmeten en het monteren van uw nieuwe scherm doe ik zelf en indien nodig samen met een medewerker. Zo weet u voor 100% zeker dat er geen onduidelijkheden ontstaan en ook alle afspraken nauwkeurig worden nagekomen. Betalen doet u pas (met factuur) na montage en tevredenheid, niets vooruit. En ook voor de service en garantie komt u bij mij.

Opties

Elektrisch bedienbaar
Keuze uit vele doeken

Afmetingen

Minimale breedte: 2,5 meter
Maximale breedte: 12 meter

Een knikarmscherm bestellen?

Wilt u graag een knikarmscherm bestellen of een vrijblijvende prijsopgave aanvragen? Klik dan op onderstaande knop en vul het formulier in. U ontvangt binnen 24 uur uw vrijblijvende offerte.

Knikarmscherm bestellen

Knikarmscherm in de praktijk

Vrijblijvende prijsopgave aanvragen?

Wilt u graag weten wat het geheel voor u zal kosten?
Ik maak vrijblijvend een prijsopgave voor u, binnen 24 uur!

U kunt direct een vrijblijvende prijsopgave aanvragen via deze link:

Prijsopgave aanvragen

© 2022 - Dit is een Zeg maar Alex website.