De Zonweringman

Persoonlijk advies. Incl. opmeten en montage!

Bel mij: 0573 233 007

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen passen in elk interieur: modern, chic of klassiek met een ruime keuze aan transparante, semi transparante of dichte en uiteraard ook verduisterende stoffen.

Vouwgordijnen zorgen voor een warme uitstraling voor uw raam. Maar ook een strakke, moderne uitstraling creëert u eenvoudig met vouwgordijnen. Ook creëert u een optimaal gevoel van privacy en tevens een optimale lichtinval. Het vouwgordijn kan door middel van een ketting-mechanisme eenvoudig opgetrokken worden en op elke willekeurige hoogte blijven hangen.

Modellen vouwgordijnen

Behalve de stofkeuze is het model vouwgordijn zeer bepalend voor de uitstraling.
Meestal heeft het model met baleinen de voorkeur. Deze modellen hangen vlak en hebben ingenomen tunnels aan de voorzijde of aan de achterzijde van de vouwgordijnen, waar door de baleinen lopen. De modellen met baleinen hebben een strakkere uitstraling dan de modellen zonder baleinen.

Deze modellen hangen vlak en hebben een nonchalante uitstraling. Deze modellen komen goed tot hun recht bij soepele, lichtere stoffen.

Waarom vouwgordijnen?

U wilt graag gordijnen en heeft een bonte kleurstelling in uw huis of juist heel klassiek? Een vouwgordijn past in ieder soort interieur. Er zijn zoveel mogelijkheden qua kleur, formaat en stoffen. Nieuwsgierig naar welke mogelijkheden er allemaal voor u zijn? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Vouwgordijnen van De Zonweringman

Zowel het contact met u, het opmeten en het monteren van uw nieuwe vouwgordijnen doe ik zelf. Zo weet u voor 100% zeker dat er geen onduidelijkheden ontstaan en ook alle afspraken nauwkeurig worden nagekomen. Betalen doet u pas (met factuur) na montage en tevredenheid, niets vooruit. En ook voor de service en garantie komt u bij mij.

Vouwgordijnen bestellen?

Wilt u graag vouwgordijnen bestellen of een vrijblijvende prijsopgave aanvragen? Klik dan op onderstaande knop en vul het formulier in. U ontvangt binnen 24 uur uw vrijblijvende offerte.

Vouwgordijnen bestellen

Vouwgordijnen in de praktijk

Vrijblijvende prijsopgave aanvragen?

Wilt u graag weten wat het geheel voor u zal kosten?
Ik maak vrijblijvend een prijsopgave voor u, binnen 24 uur!

U kunt direct een vrijblijvende prijsopgave aanvragen via deze link:

Prijsopgave aanvragen

© 2023 - Dit is een Zeg maar Alex website.