De Zonweringman

Persoonlijk advies. Incl. opmeten en montage!

Bel mij: 0573 233 007

Rolgordijnen

Van alle raambekleding zijn rolgordijnen veelal de voordeligste optie en vaak de meest praktische.

Waarom rolgordijnen?

Rolgordijnen zijn bijna overal toepasbaar. Dit komt door een uitgekiende combinatie van decoratieve en functionele eigenschappen. Zowel in moderne als klassieke interieurs zijn rolgordijnen een stijlvolle en tijdloze raamdecoratie.

U maakt uw rolgordijnen extra aantrekkelijk en decoratief door toepassing van een bies of schulprand. Het overweldigende kleurenaanbod en de flexibiliteit van het product maken dat u altijd een rolgordijn vindt dat goed aansluit bij uw smaak, persoonlijkheid en interieur.

Mijn collectie rolgordijnen biedt met 450 verschillende kleuren, dessins en weefstructuren een zeer ruime keuze. Samen met u de juiste keuze maken wordt zo nog eenvoudiger.

Bediening van het rolgordijn gaat met een kunststof, zilver- of koperkleurige ketting. Maar ook elektrische aansturing, met afstandsbediening is mogelijk.

Rolgordijnen van De Zonweringman

Zowel het contact met u, het opmeten en het monteren van uw nieuwe rolgordijnen doe ik zelf. Zo weet u voor 100% zeker dat er geen onduidelijkheden ontstaan en ook alle afspraken nauwkeurig worden nagekomen. Betalen doet u pas (met factuur) na montage en tevredenheid, niets vooruit. En ook voor de service en garantie komt u bij mij.

Rolgordijnen bestellen?

Wilt u graag houten jaloezieën bestellen of een vrijblijvende prijsopgave aanvragen? Klik dan op onderstaande knop en vul het formulier in. U ontvangt binnen 24 uur uw vrijblijvende offerte.

Rolgordijnen bestellen

Rolgordijnen in de praktijk

Vrijblijvende prijsopgave aanvragen?

Wilt u graag weten wat het geheel voor u zal kosten?
Ik maak vrijblijvend een prijsopgave voor u, binnen 24 uur!

U kunt direct een vrijblijvende prijsopgave aanvragen via deze link:

Prijsopgave aanvragen

© 2022 - Dit is een Zeg maar Alex website.