De Zonweringman

Persoonlijk advies. Incl. opmeten en montage!

Bel mij: 0573 233 007

Plissé jaloezie / Duette

Plissé jaloezieën en Duettes nemen zeer weinig ruimte in en hebben een strakke en eigentijdse moderne uitstraling. Uitermate geschikt voor grotere en afwijkende raamvormen, dakramen en serres.

Waarom Plissé jaloezie / Duette?

Een plissé gordijn bestaat uit een enkele stof. De Duette heeft een dubbel geplisseerde stof, waardoor er geen koordgaatjes zichtbaar zijn. Duettes zijn door de dubbele laag ook nog eens extra energiebesparend.

Een veel gebruikte uitvoering is de Top Down., waardoor bediening zowel van boven naar beneden als van beneden naar boven mogelijk is. U kunt met deze uitvoering nog speelser omgaan met de lichtinval / zonwering.

Bij de z.g. Day & Night uitvoering worden twee verschillende plissédoeken toegepast. Door twee stoffen te gebruiken kunnen in één oplossing verschillende sferen worden gecreëerd. Maar natuurlijk kunt u ook kiezen voor een transparante stof (voor overdag) en een verduisterende stof (voor de avond).

Transparant, lichtdoorlatend, ondoorzichtig of verduisterend?

De gewenste stof kiest u mede op basis van de gewenste lichtinval:

Transparant: zachte lichtinval, zicht naar buiten blijft behouden.

Lichtdoorlatend(semi-transparant): dichter geweven stof met redelijke lichtverspreiding, het zicht naar buiten blijft behouden met behoud van privacy.

Dim-out, (ondoorzichtig): een stof die lichtinval duidelijk vermindert zonder volledige verduistering

Verduisterend: deze stoffen zijn voorzien van een verduisterende flexibele kunststofcoating . Ideaal voor slaapkamers of ruimtes waarin verduisterende eigenschappen gewenst zijn.

Plissé jaloezie / Duette van De Zonweringman

Zowel het contact met u, het opmeten en het monteren van uw nieuwe Plissé jaloezieën of Duettes doe ik zelf. Zo weet u voor 100% zeker dat er geen onduidelijkheden ontstaan en ook alle afspraken nauwkeurig worden nagekomen. Betalen doet u pas (met factuur) na montage en tevredenheid, niets vooruit. En ook voor de service en garantie komt u bij mij.

Plissé jaloezie / Duette bestellen?

Wilt u graag Plissé jaloezieën of Duettes bestellen of een vrijblijvende prijsopgave aanvragen? Klik dan op onderstaande knop en vul het formulier in. U ontvangt binnen 24 uur uw vrijblijvende offerte.

Plissé jaloezieën of Duettes bestellen

Vrijblijvende prijsopgave aanvragen?

Wilt u graag weten wat het geheel voor u zal kosten?
Ik maak vrijblijvend een prijsopgave voor u, binnen 24 uur!

U kunt direct een vrijblijvende prijsopgave aanvragen via deze link:

Prijsopgave aanvragen

© 2022 - Dit is een Zeg maar Alex website.