De Zonweringman

Persoonlijk advies. Incl. opmeten en montage!

Bel mij: 0573 233 007

Houten jaloezieën

Of u nu een landelijke, moderne of klassieke inrichting heeft, houten jaloezieën of shutters passen altijd perfect in het interieur. Altijd exact op maat gemaakt en vakkundig door mij gemonteerd.

Waarom houten jaloezieën?

Houten jaloezieën en Shutters, gemaakt van écht hout, zijn mooi en praktisch waarmee u een unieke sfeer creëert in elke ruimte. Hiermee houdt u ’s zomers de warmte buiten en in de winter de warmte binnen. Daarnaast zijn houten jaloezieën en shutters dankzij hun tijdloze uitstraling en keur aan beschikbare kleuren prachtig in elk interieur. Bij u thuis of op kantoor.

Ook zijn er meerdere lamel-breedtes leverbaar en heeft u een grote keuze aan kleuren, houtmotieven en ook ladderbanden, precies aansluitend bij uw eigen stijl en interieur.

Houten jaloezieën van De Zonweringman

Zowel het contact met u, het opmeten en het monteren van uw nieuwe houten jaloezieën doe ik zelf. Zo weet u voor 100% zeker dat er geen onduidelijkheden ontstaan en ook alle afspraken nauwkeurig worden nagekomen. Betalen doet u pas (met factuur) na montage en tevredenheid, niets vooruit. En ook voor de service en garantie komt u bij mij.

Houten jaloezieën bestellen?

Wilt u graag houten jaloezieën bestellen of een vrijblijvende prijsopgave aanvragen? Klik dan op onderstaande knop en vul het formulier in. U ontvangt binnen 24 uur uw vrijblijvende offerte.

Houten jaloezieën bestellen

Houten jaloezieën in de praktijk

Vrijblijvende prijsopgave aanvragen?

Wilt u graag weten wat het geheel voor u zal kosten?
Ik maak vrijblijvend een prijsopgave voor u, binnen 24 uur!

U kunt direct een vrijblijvende prijsopgave aanvragen via deze link:

Prijsopgave aanvragen

© 2022 - Dit is een Zeg maar Alex website.