De Zonweringman

Persoonlijk advies. Incl. opmeten en montage!

Aluminium jaloezieën

Aluminium jaloezieën zijn een functionele en decoratief ogende raamdecoratie.

De aluminium jaloezieën zijn mede door de introductie van de 50 mm brede lamellen met ladderband met hun moderne en eigentijdse uitstraling, weer zeer populair. Aluminium jaloezieën zijn een functionele en decoratief ogende raamdecoratie. U bepaalt zelf heel eenvoudig de mate van lichtinval. Daarnaast zorgen aluminium jaloezieën voor een optimale privacy, terwijl u wel een vrij uitzicht naar buiten heeft.

Zelfs een combinatie van geperforeerde én gesloten lamellen is mogelijk. Hierbij worden warmte en licht effectief geweerd, terwijl contact met buiten kan blijven bestaan.

Aluminium jaloezieën zijn in een groot aantal kleuren en dessins leverbaar. Zo heeft u de keuze uit ondermeer lamellen met een suède look, hamerslag structuur of geperforeerde dessins.
Met inmiddels lamelbreedtes van 16, 25, 35, 50 en nu ook in 70 mm!

Aluminium jaloezieën van De Zonweringman

Zowel het contact met u, het opmeten en het monteren van uw nieuwe Aluminium Jaloezieën doe ik zelf. Zo weet u voor 100% zeker dat er geen onduidelijkheden ontstaan en ook alle afspraken nauwkeurig worden nagekomen. Betalen doet u pas (met factuur) na montage en tevredenheid, niets vooruit. En ook voor de service en garantie komt u bij mij.

Aluminium jaloezieën bestellen?

Wilt u graag aluminium jaloezieën bestellen of een vrijblijvende prijsopgave aanvragen? Klik dan op onderstaande knop en vul het formulier in. U ontvangt binnen 24 uur uw vrijblijvende offerte.

Aluminium jaloezieën bestellen